Magic 8 ball - Få dina Magic 8 ball svar härVilka magiska magic 8 ball svar är det? | Magic8ball.se

Vilka svar har en klassisk magic 8 ball?

De 20 Svaren i en standard Magic 8 Ball svar är:

10 positiva svar:

-Det är säkert.
-Det är avgjort.
-Utan tvekan.
-Ja-definitivt.
-Du kan lita på den.
-Som jag ser det, ja.
-Troligen.
-Utsikterna bra.
Ja.
-Tecken pekar på Ja.

5 neutrala svar:

-Svara oklart, försök igen.
-Fråga igen senare.
-Bättre att inte berätta nu.
-Kan inte förutsäga nu.
-Koncentrera dig och fråga igen.

5 negativa svar:

-Inte räkna med det.
-Mitt svar är nej.
-Mina källor säger nej.
-Utsikterna inte så bra.
-Mycket tveksamt.

Hur många svar har en Magic 8 ball?

En standard Magic 8 Ball har tjugo svar, alla inskrivna på en 20-sidig vit plast tärning. Die själv flyter i en blå vätska som ger effekten av svaret långsamt visas när du tittar genom fönstret.

Antalet svar har dock varierat under enhetens historik. I sin ursprungliga version, 2 6-sidiga tärningar användes för att ge svar. Detta gav totalt 12 möjliga svar. Den första stora revideringen såg detta minskas till en enda tärning, vilket ger möjlighet till bara sex svar.

Standarden

Ytterligare revideringar avsevärt förändrat designen, och gav oss de tjugo svar vi är bekanta med. Standarden Magic 8 Ball svar är mer positiva än negativa, eftersom tio av de svar som det ger är positiva, medan 5 är negativa. De återstående fem tyder på att ställa senare eller osäkerhet om resultatet.

Detta är genom design, och ger en bättre upplevelse när man använder 8-Ball-ingen skulle konsekvent vill använda det om varje svar var negativa. Det allmänna konceptet för Magic 8 Ball svar och dess föregångare är som en form av underhållning, och så lämnar du med en bra känsla är det bästa sättet att få dig att vilja komma tillbaka för mer.

Icke-standardiserade varianter av Magic 8 Ball svar finns, och inte alla är tillverkning av samma företag. I dessa icke-officiella varianter kan antalet och stilen på svaret variera avsevärt.

Tjugo är ett stort antal svar att ha som en mängd olika svar kan ses när man ställer flera frågor i rad. Sex svar skulle leda till för mycket upprepning, så ökningen är mycket välkomna och ökar nöjet kände när du använder magic 8 Ball. Detta är en av anledningarna till att det är så mycket roligt att använda.

Begränsningarna

Begränsningarna på antalet svar ges av själva bollens fysiska dimensioner. Om dö hade fler sidor, skulle ansiktet vara mindre, vilket gör det mycket svårare att läsa. Med den digitala magic 8 ball svar, denna begränsning tas bort eftersom svaren inte fysiskt lagras inuti enheten.

Så länge du formulera din fråga korrekt, kommer Magic 8 ball ´en alltid har ett lämpligt svar för dig. Det är skönheten i det sätt som Magic 8 Ball funkar – det behöver inte veta något om dig, men med tjugo svar till sitt förfogande, verkar det att veta allt om dig.

Du kan lätt se varför det var ursprungligen marknadsförs som en riktig spådomar enhet, eftersom smartheten i de svar som det ger kan lätt leda dig att tro att det har någon form av insider kunskap.

Undrar du vad framtiden har i beredskap för dig? Varför inte ge den magic 8 Ball svar ett försök och ta reda på säkert!